Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55078
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Головань, Лариса Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Бузіна, Ірина Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Коляда, Ольга Василівна | - |
dc.contributor.author | Чуприна, Юлія Юріївна | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-18T17:38:14Z | - |
dc.date.available | 2024-06-18T17:38:14Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Бакалавр»: метод. вказівки до виконання та захисту кваліфікаційної роботи здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 10 Природничі науки спец. 101 «Екологія»; уклад.: Л. В. Головань, І. М. Бузіна, Ю. Ю. Чуприна, О. В. Коляда. Харків: ДБТУ, 2024. 59 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55078 | - |
dc.description.abstract | Методичні вказівки підготовлено на підставі «Положення про підготовку і захист кваліфікаційних робіт здобувачами Державного біотехнологічного Університету», ухваленого рішенням Вченої ради ДБТУ, протокол № 4 від 23 грудня 2021 р. Регламентують тематику, порядок виконання, оформлення та захисту кваліфікаційної роботи з екології на здобуття ступеня вищої освіти «Бакалавр», яка виконується на завершальному етапі навчання у закладі вищої освіти. Видання призначене здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання спеціальності 101 Екології. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Бакалавр»: методичні вказівки, спец. 101 «Екологія» | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_bak_Kvalif_robota_101_24.pdf | 1.21 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.