Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55044
Название: Застосування бар’єрних технологій під час виробництва ковбасних виробів
Авторы: Дегтярьов, М. О.
Дегтярьов, І. М.
Богатирьова, А. М.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Дегтярьов М. О., Дегтярьов І. М., Богатирьова А. М. Застосування бар’єрних технологій під час виробництва ковбасних виробів. Актуальні питання ветеринарної медицини: реалії та перспективи: збірник тез доповідей всеукр. наук.-практ. конф. науковців, викладачів та аспірантів, 23 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 151-152
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55044
Располагается в коллекциях:Збірник тез Міжнародної науково-практичної конференції науковців, викладачів та аспірантів "Актуальні питання ветеринарної медицини: реалії та перспективи" - 2023

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni pytan_vet_med_2023-151-152.pdf161.87 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.