Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55044
Title: | Застосування бар’єрних технологій під час виробництва ковбасних виробів |
Authors: | Дегтярьов, М. О. Дегтярьов, І. М. Богатирьова, А. М. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Дегтярьов М. О., Дегтярьов І. М., Богатирьова А. М. Застосування бар’єрних технологій під час виробництва ковбасних виробів. Актуальні питання ветеринарної медицини: реалії та перспективи: збірник тез доповідей всеукр. наук.-практ. конф. науковців, викладачів та аспірантів, 23 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 151-152 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55044 |
Appears in Collections: | Збірник тез Міжнародної науково-практичної конференції науковців, викладачів та аспірантів "Актуальні питання ветеринарної медицини: реалії та перспективи" - 2023 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni pytan_vet_med_2023-151-152.pdf | 161.87 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.