Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54971
Назва: Крафтове виробництво продуктів тваринного походження в Україні
Автори: Еткало, А. А.
Лисенко, Г. Л.
Леппа, А. Л.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Еткало А. А., Лисенко Г. Л., Леппа А. Л. Крафтове виробництво продуктів тваринного походження в Україні. Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції науковців, викладачів та аспірантів, 23-24 квітня 2024 р. Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 171-175.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54971
Розташовується у зібраннях:Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_Vidnovlennia ta innovatsiinyi rozvytok tvarrynnytstva v umovakh suchashykh vyklykiv_2024_171-175.pdf182.16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.