Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54936
Назва: Двадцятирічний досвід ведення м'ясного скотарства: підсумки, перспективи
Автори: Прудніков, В. Г.
Колісник, О. І.
Криворучко, Ю. І.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Прудніков В. Г., Колісник О. І., Криворучко Ю. І. Двадцятирічний досвід ведення м'ясного скотарства: підсумки, перспективи. Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції науковців, викладачів та аспірантів, 23-24 квітня 2024 р. Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 108-110.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54936
Розташовується у зібраннях:Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_Vidnovlennia ta innovatsiinyi rozvytok tvarrynnytstva v umovakh suchashykh vyklykiv_2024_108-110.pdf173.94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.