Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54936
Назва: | Двадцятирічний досвід ведення м'ясного скотарства: підсумки, перспективи |
Автори: | Прудніков, В. Г. Колісник, О. І. Криворучко, Ю. І. |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Прудніков В. Г., Колісник О. І., Криворучко Ю. І. Двадцятирічний досвід ведення м'ясного скотарства: підсумки, перспективи. Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції науковців, викладачів та аспірантів, 23-24 квітня 2024 р. Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 108-110. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54936 |
Розташовується у зібраннях: | Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy_Vidnovlennia ta innovatsiinyi rozvytok tvarrynnytstva v umovakh suchashykh vyklykiv_2024_108-110.pdf | 173.94 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.