Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5486
Назва: | Сучасні підходи у напрямку енергозбереження |
Інші назви: | Современные подходы в направлении энергосбережения Modern approaches to energy saving |
Автори: | Олійник, Ю. С. |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Олійник Ю. С. Сучасні підходи у напрямку енергозбереження. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 204 «Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України». 2019. С. 58-60. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 204 |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто питання енергетичного балансу промислового підприємства. На основі вітчизняних статистичних та аналітичних закордонних даних розглянуто алгоритм енергетичного обстеження підприємство. Приділено увагу розробці енергобалансу за допомогою автоматизованої програми. Рассмотрены вопросы энергетического баланса промышленного предприятия. На основе отечественных статистических и зарубежных аналитических данных рассмотрен алгоритм составления энергетического баланса предприятия. Уделено внимание разработке энергобаланса с помощью автоматизированной программы. The issues of energy balance of an industrial enterprise are considered. Based on domestic statistical and foreign analytical data, an algorithm for compiling the energy balance of an enterprise is considered. Attention is paid to the development of an energy balance using an automated program. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5486 |
ISBN: | 5-7987-0176Х |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 204: Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
25.pdf | 1.31 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.