Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54843
Title: Організація ресторанного господарства: метод. вказівки, спец. 241 Готельно-ресторанна справа
Authors: Калєнік, Ксенія Володимирівна
Пенкіна, Наталія Михайлівна
Скриннік, Вікторія Ігорівна
Кирилюк, Ольга Михайлівна
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: б. в.
Citation: Організація ресторанного господарства: метод. вказівки до виконання курс. роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної (заочної) форми здоб. освіти спец. 241 Готельно-ресторанна справа; Держ. біотехнологічний ун-т; уклад.: К. В. Калєнік, Н. М. Пенкіна, В. І. Скриннік, О. М. Кирилюк. Харків: [б. в.], 2024. 35 с.
Abstract: Методичні вказівки розроблено згідно з навчальним планом, навчальною програмою дисципліни «Організація ресторанного господарства» та ОПП Готельно-ресторанна справа. Тематика курсових робіт охоплює основні теми курсу. Наведено орієнтовні плани курсових робіт, етапи виконання, вимоги до оформлення роботи та списку рекомендованої літератури. Видання призначене для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54843
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MR_Orhanizatsiya_restorannoho_hospodarstva_24.pdf877.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.