Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54800
Название: Безпека продукції зернопереробних виробництв: навчально-методичний посібник
Авторы: Пузік, Людмила Михайлівна
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Фоміна, Ірина Миколаївна
Боровікова, Наталія Олексіївна
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Безпека продукції зернопереробних виробництв: навчально-методичний посібник до виконання лабораторних робіт з дисц. для студентів спец. 181 «Харчові технології»; уклад.: Л. М. Пузік, Т. В. Гавриш, І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова. Харків: ДБТУ, 2024. 52 с.
Краткий осмотр (реферат): Навчально-методичний посібник до виконання лабораторних робіт націлений на оцінку та контроль якості продуктів, що мають важливе значення для забезпечення харчової безпеки та здоров'я споживачів. На сьогоднішній день, у зв'язку зі складністю сучасних технологічних процесів та впливом різноманітних факторів на вирощування та переробку сільськогосподарської продукції, моніторинг та контроль її якості є надзвичайно важливим завданням. Лабораторні роботи посібнику спрямовані на вивчення різноманітних аспектів безпеки продуктів галузі, від аналізу вмісту шкідливих речовин до оцінки радіаційного та хімічного забруднення. Посібник дає змогу поглибити свої знання та вміння у сфері харчової безпеки, а також набути практичний досвід з використання сучасних методів аналізу продуктів харчування. Досягнення мети цього посібника, а саме забезпечення безпеки та якості продуктів галузі, вимагає від студентів не лише теоретичних знань, але й практичних навичок у проведенні лабораторних досліджень та обробці отриманих даних.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54800
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
NMP_Bezpeka produktsiYI_24.pdf1.26 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.