Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54800
Title: Безпека продукції зернопереробних виробництв: навчально-методичний посібник
Authors: Пузік, Людмила Михайлівна
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Фоміна, Ірина Миколаївна
Боровікова, Наталія Олексіївна
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Безпека продукції зернопереробних виробництв: навчально-методичний посібник до виконання лабораторних робіт з дисц. для студентів спец. 181 «Харчові технології»; уклад.: Л. М. Пузік, Т. В. Гавриш, І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова. Харків: ДБТУ, 2024. 52 с.
Abstract: Навчально-методичний посібник до виконання лабораторних робіт націлений на оцінку та контроль якості продуктів, що мають важливе значення для забезпечення харчової безпеки та здоров'я споживачів. На сьогоднішній день, у зв'язку зі складністю сучасних технологічних процесів та впливом різноманітних факторів на вирощування та переробку сільськогосподарської продукції, моніторинг та контроль її якості є надзвичайно важливим завданням. Лабораторні роботи посібнику спрямовані на вивчення різноманітних аспектів безпеки продуктів галузі, від аналізу вмісту шкідливих речовин до оцінки радіаційного та хімічного забруднення. Посібник дає змогу поглибити свої знання та вміння у сфері харчової безпеки, а також набути практичний досвід з використання сучасних методів аналізу продуктів харчування. Досягнення мети цього посібника, а саме забезпечення безпеки та якості продуктів галузі, вимагає від студентів не лише теоретичних знань, але й практичних навичок у проведенні лабораторних досліджень та обробці отриманих даних.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54800
Appears in Collections:Навчально-методичні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NMP_Bezpeka produktsiYI_24.pdf1.26 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.