Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54799
Название: | Процеси і апарати харчових виробництв. Ч. 2. Теплообмінні процеси: конспект лекцій |
Авторы: | Михайлов, Валерій Михайлович Шевченко, Андрій Олександрович Прасол, Світлана Володимирівна Маяк, Ольга Анатоліївна |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Михайлов В. М., Шевченко А. О., Прасол С. В., Маяк О. А. Процеси і апарати харчових виробництв. Ч. 2. Теплообмінні процеси: конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спец. 181 «Харчові технології». Харків: ДБТУ.153 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Конспект лекцій «Процеси і апарати харчових виробництв» відповідає робочій програмі навчальної дисципліни, призначений для для студентів, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» (освітній ступінь – «бакалавр»). Ч. 2 «Теплообмінні процеси» містить 4 лекції. Конспект розкриває основні поняття, класифікацію, моделювання процесів та апаратів харчової галузі, ретельно описуються теплові процеси, що мають важливе значення у виготовленні продукції харчових виробництв. Особлива увага приділяється питанням оптимізації процесів та збереженню енергетичних ресурсів. Наведено основні закономірності перебігу процесів із метою їх прогнозування, а також принципи створення та розрахунків апаратів, у яких ці процеси реалізуються. Конспект розрахований для використання в навчальному процесі ДБТУ, а також в інших закладах вищої освіти за умов адаптації під конкретний навчальний план. Матеріал може бути корисним для дипломної роботи та широкого кола фахівців, які займаються питаннями процесів і апаратів харчових виробництв |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54799 |
Располагается в коллекциях: | Курси лекцій |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
KL_TEPLOOBMINNI_PROTSESY_24.pdf | 3.58 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.