Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/54264
Title: Дослідження параметрів автоматизованої системи керування процесом виробництва консервованого зеленого горошку
Authors: Демченко, С. В.
Панов, А. О.
Issue Date: Apr-2024
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Демченко С. В., Панов А. О. Дослідження параметрів автоматизованої системи керування процесом виробництва консервованого зеленого горошку. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 229.
Abstract: The main and important parameters of the production of canned green peas, which fundamentally affect the quality of the products, were studied.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54264
Appears in Collections:Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-229.pdf121.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.