Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/54264
Title: | Дослідження параметрів автоматизованої системи керування процесом виробництва консервованого зеленого горошку |
Authors: | Демченко, С. В. Панов, А. О. |
Issue Date: | Apr-2024 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Демченко С. В., Панов А. О. Дослідження параметрів автоматизованої системи керування процесом виробництва консервованого зеленого горошку. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 229. |
Abstract: | The main and important parameters of the production of canned green peas, which fundamentally affect the quality of the products, were studied. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54264 |
Appears in Collections: | Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-229.pdf | 121.14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.