Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54019
Название: Економіка підприємства: конспект лекцій, спец. 181 «Харчові технології»
Авторы: Тімченко, Ольга Дмитрівна
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Тімченко О. Д. Економіка підприємства: конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології. Харків: ДБТУ, 2023. 173 с.
Краткий осмотр (реферат): Визначено роль і місце навчальної дисципліни, її зміст за розділами і темами, розгорнутий перелік рекомендованої базової та допоміжної літератури. Конспект лекцій надає допомогу здобувачам в опануванні навчальної дисципліни як під керівництвом викладача, так й під час виконання самостійної роботи. Конспект лекцій призначені здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54019
Располагается в коллекциях:Курси лекцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Ekonomika_pidpr_konspekt_2023.pdf2.83 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.