Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53911
Title: | Особливості технологій виробництва проудукції на основі молока |
Authors: | Шевченко, А. О. Перевозник, Р. В. Григоренко, А. О. |
Issue Date: | Apr-2024 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Шевченко А. О., Перевозник Р. В., Григоренко А. О. Особливості технологій виробництва продукції на основі молока. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 82. |
Abstract: | Features of production technologies of products based on milk, which is a widely used product, are given. It is noted that milk is the main raw material for the production of pasteurized milk, cream, kefir, cheese, yogurt, etc. Considered the production of cream and sour milk cheese. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53911 |
Appears in Collections: | Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-82.pdf | 111.03 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.