Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53422
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВашечко, С. С.-
dc.contributor.authorЗемляна, Л. С.-
dc.contributor.authorНагаєв, В. М.-
dc.date.accessioned2024-05-22T12:26:20Z-
dc.date.available2024-05-22T12:26:20Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationВашечко С. С., Земляна Л. С., Нагаєв В. М. Формування цифрової компетентності кадрового потенціалу аграрних формувань засобами диджиталізації «Oracle». Інформаційні технології у сучасному світі: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 22 квітня 2024 р. Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 78-81.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53422-
dc.description.abstractПрофесійна підготовка сучасних фахівців аграрного сектору економіки України має ґрунтуватись на новому інтелектуальному мисленні, оновленні виробничої системи інноваційними засобами, та програмними електронними продуктами. Сучасні освітні стандарти визначають цифрові компетенції кадрового потенціалу аграрних формувань виходячи із загального бачення світового майбутнього, провідними серед яких є цифрові компоненти, як здатності вільно користуватися електронними ресурсами і ефективно їх використовувати в умовах професійної діяльності.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.subjectцифрова компетентністьuk_UA
dc.subjectдиджиталізаціяuk_UA
dc.subjectінформаційно-комунікаційні технологіїuk_UA
dc.subjectкадровий потенціалuk_UA
dc.subjectаграрне формуванняuk_UA
dc.subjectелектронний ресурсuk_UA
dc.titleФормування цифрової компетентності кадрового потенціалу аграрних формувань засобами диджиталізації «Oracle»uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інформаційні технології у сучасному світі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MNPK Informatsiini tekhnolohii u suchasnomu sviti-2024_78-81.pdf139.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.