Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53313
Title: Розробка алгоритму керування процесом виробництва консервованого зеленого горошку
Authors: Панов, А. О.
Демченко, С. В.
Keywords: консервований горошок;алгоритм автоматизованого керування;блок-схема;датчики;електроприводи
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Панов А. О., Демченко С. В. Розробка алгоритму керування процесом виробництва консервованого зеленого горошку. Інформаційні технології у сучасному світі: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 22 квітня 2024 р. Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 10-12.
Abstract: У даній статті наведено результати розробки алгоритму автоматизованої системи керування процесом виробництва консервованого зеленого горошку.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53313
Appears in Collections:Інформаційні технології у сучасному світі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MNPK Informatsiini tekhnolohii u suchasnomu sviti-2024_10-12.pdf176.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.