Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53241
Title: Технологія м`ясних продуктів функціонального призначення: метод. вказівки, спец. 181 Харчові технології
Authors: Камсуліна, Наталія Валеріївна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Технологія м`ясних продуктів функціонального призначення: метод. вказівки до лабораторних занять і самостійної роботи для студ. денної та хаочної форми навчання спец. 181 "Харчові технології"; уклад.: Н. В. Камсуліна, Т. С. Желєва. Харків: ХДУХТ, 2018. 35 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53241
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_TEKhnolohiYA_18.pdf2.63 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.