Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53241
Title: | Технологія м`ясних продуктів функціонального призначення: метод. вказівки, спец. 181 Харчові технології |
Authors: | Камсуліна, Наталія Валеріївна Желєва, Тетяна Сергіївна |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Технологія м`ясних продуктів функціонального призначення: метод. вказівки до лабораторних занять і самостійної роботи для студ. денної та хаочної форми навчання спец. 181 "Харчові технології"; уклад.: Н. В. Камсуліна, Т. С. Желєва. Харків: ХДУХТ, 2018. 35 с. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53241 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_TEKhnolohiYA_18.pdf | 2.63 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.