Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53193
Title: | Управління фінансовою стабілізацією підприємства |
Other Titles: | Управление финансовой стабилизацией предприятия Management of the financial stabilization of the enterprise |
Authors: | Савченко, О. О. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Лачкова, Л. І. |
Keywords: | підприємство;фінансова стабілізація;фінансова стабільність;антикризове управління;предприятие;финансовая стабилизация;финансовая стабильность;антикризисное управление;enterprise;financial stabilization;financial stability;crisis management |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Савченко О. О. Управління фінансовою стабілізацією підприємства. Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі: зб. наук. пр. здобувачів вищої освіти; наук. кер. Лачкова Л. І. Харків: ХДУХТ, 2017. Вип. 1. С. 3-8. |
Abstract: | Викладено результати дослідження теоретичних основ фінансової
стабілізації підприємства. Узагальнено та уточнено теоретичні положення, які
визначають економічну суть понять «фінансова стабілізація», «фінансова
стабільність», «антикризове управління». Обґрунтовано структурно-логічну
послідовність здійснення фінансової стабілізації підприємства, охарактеризовано
зміст і значення кожного етапу реалізації цього процесу. Визначено практичне
значення результатів дослідження. Изложены результаты исследования теоретических основ финансовой стабилизации предприятия. Обобщены и уточнены теоретические положения, определяющие экономическую сущность понятий «финансовая стабилизация», «финансовая стабильность», «антикризисное управление». Обоснована структурно-логическая последовательность осуществления финансовой стабилизации предприятия, охарактеризованы содержание и значение каждого этапа реализации этого процесса. Определено практическое значение результатов исследования. Рresents the results of the study of the theoretical foundations of financial stabilization of the enterprise. The theoretical positions that determine the economic essence of the notions of «financial stabilization», «financial stability», «anti-crisis management» are generalized and refined. The structural-logical sequence of realization of financial stabilization of the enterprise is substantiated, contentand significance of each stage of realization of this process are characterized. The practical value of the research results is determined. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53193 |
Appears in Collections: | Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiynyy_rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2017_1_3-8.pdf | 169.86 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.