Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/52703
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБілецький, Е. В.-
dc.contributor.authorПетренко, О. В.-
dc.date.accessioned2024-05-12T11:35:33Z-
dc.date.available2024-05-12T11:35:33Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationБілецький Е. В., Петренко О. В. Кріоконцентрування харчової сировини гранульованим діоксидом вуглецю. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 3-4uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-481-9-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52703-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleКріоконцентрування харчової сировини гранульованим діоксидом вуглецюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-4-5.pdf147.93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.