Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52420
Назва: | Влияние различных режимов термической обработки на уровень свойств деталей из хромистой стали |
Інші назви: | Вплив різних режимів термічної обробки на рівень властивостей деталей з хромистої сталі |
Автори: | Скобло, Т. С. Сидашенко, А. И. Власовец, В. М. Шержуков, И. Г. Тридуб, А. Г. |
Дата публікації: | 2007 |
Видавництво: | ХФТИ, ИПЦ "Контракт" |
Бібліографічний опис: | Скобло Т. С., Сидашенко А. И., Власовец В. М., Шержуков И. Г., Тридуб А. Г. Влияние различных режимов термической обработки на уровень свойств деталей из хромистой стали. Оборудование и технология термической обработки металлов и сплавов. Харьков: ХФТИ, ИПЦ "Контракт", 2007. Т. 1. С. 69-72. |
Короткий огляд (реферат): | Получены зависимости, позволяющие прогнозировать твердость и коэрцитивную силу при различных режимах термической обработки плунжерных пар из стали ШХ 15 в интервале температур закалки 850-980°С и времени выдержки 5-15 мин (с последующей обработкой холодом) и отпуском при 150-250°С, старении в течение 14,5 ч. Для контроля качества в процессе изготовления целесообразно регулировать контролируемый параметр по коэрцитивной силе (Нс). Отримано залежності, що дозволяють прогнозувати твердість і коерцитивну силу при різних режимах термічної обробки плунжерних пар зі сталі ШХ 15 в інтервалі температур закалювання 850-980°С та часу витримки 5-15 хвил (з подальшою обробкою холодом) та відпуском при 150-250°С, старінні протягом 14,5 год. Для контролю якості в процесі виготовлення доцільно регулювати контрольований параметр по коерцитивній силі (Не). |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52420 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Skoblo_Vliyaniye_razlichnykh_rezhimov_termicheskoy_obrabotki_2007_1_69-72.pdf | 446.51 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.