Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52161
Title: Застосування сумішей рослинних олій у виробництві харчових продуктів
Authors: Блудова, Я. І.
metadata.dc.contributor.advisor: Хацкевич, Ю. М.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Блудова Я. І. Застосування сумішей рослинних олій у виробництві харчових продуктів. Товарознавча наука – традиції та сучасність: тези доп. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 26 листопада 2019 р.; наук. кер. Хацкевич Ю. М. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 8.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52161
Appears in Collections:Товарознавча наука–традиції та сучасність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Tovaroznavcha_nauka_2019_8.pdf82.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.