Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52051
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСкриннік, Вікторія Ігорівна-
dc.contributor.authorКалєнік, Ксенія Володимирівна-
dc.contributor.authorБалацька, Наталія Юріївна-
dc.date.accessioned2024-05-02T13:17:47Z-
dc.date.available2024-05-02T13:17:47Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationОснови гостинності: метод. вказівки для самостійного вивчення дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»; уклад.: В. І. Скриннік, К. В. Калєнік, Н. Ю. Балацька ; ДБТУ. Харків : [б. в.], 2022. 82 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52051-
dc.description.abstractМетодичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни «Основи гостинності» містять опис, програму та структуру викладання навчальної дисципліни для денної та заочної форм навчання здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Наведена деталізована тематика теоретичного та практичного курсів дисципліни. Представлені рекомендації щодо підготовки індивідуального завдання та рефератів. Методичні вказівки містять запитання для проведення підсумкового контролю знань, наведені методи оцінювання, глосарій та список рекомендованої літератури. Окремо викладені засади академічної доброчесності учасників освітнього процесу. Методичні вказівки можуть бути корисними та цікавими для здобувачів інших спеціальностей, науково-педагогічних працівників, керівників і спеціалістів підприємств та організацій тощо.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: б. в.uk_UA
dc.titleОснови гостинності: метод. вказівки, спец. 241 «Готельно-ресторанна справа»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_SR_Osnovy_hostyn_2023_241.pdf1.05 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.