Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/52035
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Одарченко, Дмитро Миколайович | - |
dc.contributor.author | Соколова, Євгенія Борисівна | - |
dc.contributor.author | Кудряшов, Андрій Ігорович | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-02T11:43:27Z | - |
dc.date.available | 2024-05-02T11:43:27Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Товарознавство. Харчові продукти : тести (для заміру поточних та залишкових знань) для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заоч. форм навч. спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»; Держ. біотехнологічного ун-т; уклад.: Д. М. Одарченко, Є. Б. Соколова, А. І. Кудряшов. Харків : [б. в.], 2023. 70 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52035 | - |
dc.description.abstract | Методичні вказівки включають 9 тем, що містять завдання, які складаються з двох частин: навчальних та контролюючих тестів. Метою навчальної дисципліни є формування у студентів системи спеціальних теоретичних та практичних знань щодо створення та збереження споживчих властивостей товарів тваринного походження протягом його життєвого циклу: асортименту та навичок оцінки споживчих властивостей продовольчих товарів для професійної діяльності у сфері підприємництва, торгівлі та біржової діяльності. Видання призначене здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: б. в. | uk_UA |
dc.title | Товарознавство. Харчові продукти : тести, спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Робочі зошити |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
T_Kharchovi_produkty_076_23.pdf | 979.98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.