Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52020
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лугова, Ганна Арнольдівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-02T11:16:15Z | - |
dc.date.available | 2024-05-02T11:16:15Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Фізіологія рослин з основами біохімії: метод. вказівки до виконання лабораторних робіт з дисц. «Фізіологія рослин з основами біохімії» для здобувачів зі спец. 202 «Захист і карантин рослин» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти; уклад. Г. А. Лугова. Харків: ДБТУ, 2024. 75 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52020 | - |
dc.description.abstract | У методичних вказівках викладені лабораторні роботи з фізіології та біохімії рослин на теми: фізіологія рослинної клітини (будова і функції клітинних органел, осмотичні властивості рослинних клітин), обмін речовин (хімічний склад рослинної клітини: білки, вуглеводи, ліпіди, ферменти), фотосинтез. дихання, мінеральне живлення, водний обмін та стійкість рослин до стресових факторів. Надане теоретичне пояснення фізіологічних і біохімічних процесів. Наведено перелік матеріалів, реактивів, обладнання для виконання лабораторних робіт та хід їх виконання. Враховано, що методичні рекомендації призначені для здобувачів спеціальності «Захист і карантин рослин», та наведено поглиблений теоретичний матеріал та лабораторні роботи за темою стійкість рослин. Після кожної теми наведені контрольні запитання. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Фізіологія рослин з основами біохімії: метод. вказівки, 202 «Захист і карантин рослин» | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_LR_biokhimiya_202_24.pdf | 18.64 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.