Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52017
Название: Іноваційні технології переробки зерна: лабораторний практикум
Авторы: Гавриш, Тетяна Володимирівна
Шаніна, Ольга Миколаївна
Ключевые слова: органолептичні показники якості хліба;зерно;клейковина борошна;Нуклон СУХ;газоутворювальна здатність борошна;духова шафа
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Іноваційні технології переробки зерна: лабораторний практикум з дисц. для студентів напряму підготовки 181 «Харчові технології», освітня програма «Технологія зернопродуктів та зернові ресурси», за освітнім рівнем «магістр»; уклад.: Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна. Харків: ДБТУ, 2024. 51 с.
Краткий осмотр (реферат): Сучасний світ харчової промисловості вимагає постійних змін та удосконалень для забезпечення високої якості та ефективності продукції. Зернові культури відіграють важливу роль у створенні різноманітних продуктів, що задовольняють смакові та дієтичні вимоги споживачів. Метою цього лабораторного практикуму є ознайомлення із передовими іноваційними технологіями переробки зерна, які дозволяють досягти оптимального використання сировини та підвищити якість готової продукції. Дадий практикум надає можливість вивчити та застосовувати новітні методи та прилади для оптимізації виробничих процесів. Метою лабораторних робіт є закріплення теоретичних знань, набутих на лекціях, у процесі самостійної підготовки та роботи з навчально-методичною літературою, оволодіння навичками дослідницької роботи, формування у студентів творчого підходу під час вирішення технологічних питань. В ході лабораторної роботи кожний студент матиме індивідуальне завдання, яке можна виконати тільки в разі досконалого знання теоретичного матеріал.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52017
Располагается в коллекциях:Практикуми

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
LP_Innovatsiyni tekhnolohiyi_24.pdf582.13 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.