Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52017
Title: Іноваційні технології переробки зерна: лабораторний практикум
Authors: Гавриш, Тетяна Володимирівна
Шаніна, Ольга Миколаївна
Keywords: органолептичні показники якості хліба;зерно;клейковина борошна;Нуклон СУХ;газоутворювальна здатність борошна;духова шафа
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Іноваційні технології переробки зерна: лабораторний практикум з дисц. для студентів напряму підготовки 181 «Харчові технології», освітня програма «Технологія зернопродуктів та зернові ресурси», за освітнім рівнем «магістр»; уклад.: Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна. Харків: ДБТУ, 2024. 51 с.
Abstract: Сучасний світ харчової промисловості вимагає постійних змін та удосконалень для забезпечення високої якості та ефективності продукції. Зернові культури відіграють важливу роль у створенні різноманітних продуктів, що задовольняють смакові та дієтичні вимоги споживачів. Метою цього лабораторного практикуму є ознайомлення із передовими іноваційними технологіями переробки зерна, які дозволяють досягти оптимального використання сировини та підвищити якість готової продукції. Дадий практикум надає можливість вивчити та застосовувати новітні методи та прилади для оптимізації виробничих процесів. Метою лабораторних робіт є закріплення теоретичних знань, набутих на лекціях, у процесі самостійної підготовки та роботи з навчально-методичною літературою, оволодіння навичками дослідницької роботи, формування у студентів творчого підходу під час вирішення технологічних питань. В ході лабораторної роботи кожний студент матиме індивідуальне завдання, яке можна виконати тільки в разі досконалого знання теоретичного матеріал.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52017
Appears in Collections:Практикуми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
LP_Innovatsiyni tekhnolohiyi_24.pdf582.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.