Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51994
Title: Формування та обрізування інтенсивних насаджень черешні: метод. рекомендації; спец. 203 “Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство”
Authors: Леус, Віталій Володимирович
Мулєнок, Яна Олександрівна
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: б. в.
Citation: Формування та обрізування інтенсивних насаджень черешні: метод. рекомендації для самостійного (дистанційного) вивчення дисц. “Сучасні технології у садівництві” здобув. другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання, Спец. 203 “Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство”; Держ. біотехнологічний ун-т ; уклад.: В. В. Леус, Я. О. Мулєнок. Харків, 2024. 30 с.
Abstract: Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни розроблений у відповідності з програмою курсу “Сучасні технології у садівництві”. Видання містить методичну інформацію щодо організації самостійної та індивідуальної роботи здобувачів за дистанційною формою навчання, а також рекомендації із самоуправління навчально-творчою діяльністю здобувачів. Розкрито тему формування та обрізування сучасних інтенсивних насаджень черешні. Видання призначене для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання, спеціальності 203 “Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство”.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51994
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_Chereshnya_203_24.pdf1.94 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.