Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5173
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРибін, О. М.-
dc.contributor.authorВялкіна, С. П.-
dc.contributor.authorГірінова, Л. В.-
dc.date.accessioned2022-08-18T18:42:48Z-
dc.date.available2022-08-18T18:42:48Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationРибін О. М., Вялкіна С. П., Гірінова Л. В. Використання комп’ютерних технологій у створенні навчальної інформаційної системи "Кадри". Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 555-562.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5173-
dc.description.abstractДосліджено навчальну інформаційну систему для обробки кадрової інформації, що реалізована засобами СУБД МS Аccess. Розглянуто наступні питання: організаційно-економічна сутність задачі, вибір об'єктів (сутностей) предметної галузі, опис їх атрибутів, вибір ключових атрибутів, опис бінарних зв'язків між об'єктами, побудова інформаційної моделі предметної галузі.uk_UA
dc.description.abstractThe technique for designing a training information system for the processing of personnel data is considered. There issues are being considered in the paper: organizational and economic essence of the problem, the choice of objects (entities) of domain, a description of their attributes, a selection of key attributes, the description of binary relationships between objects, a building of information model of domain.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectінформаційна системаuk_UA
dc.subjectобробка кадрової інформаціїuk_UA
dc.titleВикористання комп’ютерних технологій у створенні навчальної інформаційної системи "Кадри"uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_88.pdf295.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.