Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51717
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДенисюк, Н. А.-
dc.contributor.authorАзарова, Н. Г.-
dc.date.accessioned2024-04-29T09:27:20Z-
dc.date.available2024-04-29T09:27:20Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationДенисюк Н. А., Азарова Н. Г. Улучшение качества мясных фаршевых изделий. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 183-184.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51717-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleУлучшение качества мясных фаршевых изделийuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_183-184.pdf217.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.