Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51702
Title: Використання тритікале як нетрадиційної сировини при виробництві пива
Authors: Литвинчук, А. І.
Мельник, І. В.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Литвинчук А. І., Мельник І. В. Використання тритікале як нетрадиційної сировини при виробництві пива. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 153-154.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51702
Appears in Collections:Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_153-154.pdf216.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.