Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51694
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPogarskaya, V. V.-
dc.contributor.authorKorobets, N. V.-
dc.date.accessioned2024-04-29T08:11:15Z-
dc.date.available2024-04-29T08:11:15Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationPogarskaya V. V., Korobets N. V., Nanotechnologies of additives-fillers from chlorophyll-containing vegetables with record content of chlorophyll. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 135-136.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51694-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleNanotechnologies of additives-fillers from chlorophyll-containing vegetables with record content of chlorophylluk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_135-136.pdf260.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.