Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5168
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДюкарева, Г. І.-
dc.contributor.authorЗамай, М. М.-
dc.date.accessioned2022-08-18T17:28:01Z-
dc.date.available2022-08-18T17:28:01Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationДюкарева Г. І., Замай М. М. Особливості проведення митних процедур та експертизи тютюнових виробів у разі переміщення через митний кордон України. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 531-538.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5168-
dc.description.abstractРозглянуто особливості проведення митних процедур у разі переміщення тютюнових виробів через митний кордон України. Проведено експертизу якості сигарет, що реалізуються в місті Харків. Досліджено основні показники, що забезпечують якість тютюнових виробів та розглянуто пропозиції щодо покращення якості митного контролю.uk_UA
dc.description.abstractThe features of the custom procedures movement of tobacco products through the customs border of Ukraine. An examination of the quality of cigarettes marketed in the city of Kharkiv. Study the main parameters that ensure the quality of tobacco and considered proposals to improve the quality of customs control.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectмитні процедуриuk_UA
dc.subjectтютюнові виробиuk_UA
dc.subjectмитний кордон Україниuk_UA
dc.subjectекспертиза якості сигаретuk_UA
dc.titleОсобливості проведення митних процедур та експертизи тютюнових виробів у разі переміщення через митний кордон Україниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2012_1_85.pdf171.65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.