Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5162
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рижкова, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Бондаренко, Т. А. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-18T16:27:46Z | - |
dc.date.available | 2022-08-18T16:27:46Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Рижкова Т. М., Бондаренко Т. А. Порівняльна характеристика складу морозива з коров’ячого та козиного молока. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 514-518. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5162 | - |
dc.description.abstract | Наведено порівняльну характеристику аміно- та жирнокислотного складу морозива з козиного та коров’ячого молока. Установлено, що морозиво з козиного молока за біологічною цінністю не поступається морозиву з коров’ячого молока, а за деякими показниками навіть перевершує його. | uk_UA |
dc.description.abstract | In the article presented comparative description of amino- and fat acid composition of the ice-cream made from goat's and cow milk. It is set that an ice cream from goat's milk on a biological value does not yield to the ice-cream from cow milk, and on some indexes even excels him. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | морозиво | uk_UA |
dc.subject | козине молоко | uk_UA |
dc.subject | порівняльна характеристика | uk_UA |
dc.subject | коров’яче молоко | uk_UA |
dc.title | Порівняльна характеристика складу морозива з коров’ячого та козиного молока | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (15) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_82.pdf | 174.34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.