Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5162
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРижкова, Т. М.-
dc.contributor.authorБондаренко, Т. А.-
dc.date.accessioned2022-08-18T16:27:46Z-
dc.date.available2022-08-18T16:27:46Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationРижкова Т. М., Бондаренко Т. А. Порівняльна характеристика складу морозива з коров’ячого та козиного молока. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 514-518.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5162-
dc.description.abstractНаведено порівняльну характеристику аміно- та жирнокислотного складу морозива з козиного та коров’ячого молока. Установлено, що морозиво з козиного молока за біологічною цінністю не поступається морозиву з коров’ячого молока, а за деякими показниками навіть перевершує його.uk_UA
dc.description.abstractIn the article presented comparative description of amino- and fat acid composition of the ice-cream made from goat's and cow milk. It is set that an ice cream from goat's milk on a biological value does not yield to the ice-cream from cow milk, and on some indexes even excels him.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectморозивоuk_UA
dc.subjectкозине молокоuk_UA
dc.subjectпорівняльна характеристикаuk_UA
dc.subjectкоров’яче молокоuk_UA
dc.titleПорівняльна характеристика складу морозива з коров’ячого та козиного молокаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_82.pdf174.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.