Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/51601
Title: Вплив продуктів крохмального виробництва на якість хліба
Authors: Фалендиш, Н. О.
Казмірчук, О. А.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Фалендиш Н. О., Казмірчук О. А. Вплив продуктів крохмального виробництва на якість хліба. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 81-82.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51601
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_81-82.pdf222.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.