Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5154
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШинкарик, М. М.-
dc.contributor.authorКравець, О. І.-
dc.date.accessioned2022-08-18T15:23:51Z-
dc.date.available2022-08-18T15:23:51Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationШинкарик М. М., Кравець О. І. Дослідження компресійно-фільтраційних характеристик сирного пилу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 476-483.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5154-
dc.description.abstractДосліджено компресійно-фільтраційні характеристики сирного пилу при різних значеннях зовнішнього тиску.uk_UA
dc.description.abstractCompression-lauter descriptions of cheese dust are investigational at the different values of external pressure.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectсирний пилuk_UA
dc.subjectкомпресійно-фільтраційні характеристикиuk_UA
dc.titleДослідження компресійно-фільтраційних характеристик сирного пилуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_76.pdf344.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.