Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51515
Title: Проблеми удосконалення процесів розробки та впровадження продуктів функціонального призначення
Authors: Григоренко, О. М.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Григоренко О. М. Проблеми удосконалення процесів розробки та впровадження продуктів функціонального призначення. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 5-6.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51515
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_5-6.pdf268.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.