Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51306
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Агапов, Б. | - |
dc.contributor.author | Омельченко, Г. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2024-04-22T10:16:16Z | - |
dc.date.available | 2024-04-22T10:16:16Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Агапов Б., Омельченко Г. Ю. Фактори впливу на стратегічний розвиток гастрономічного туризму. Управління розвитком соціально-економічних систем: матеріали VIII Міжнародної науково-практичної конференції (м. Харків, 21-22 березня 2024 року). Харків: ДБТУ. Ч. 2. 2024. С. 631-632. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51306 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків | uk_UA |
dc.title | Фактори впливу на стратегічний розвиток гастрономічного туризму | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Управління розвитком соціально-економічних систем |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Upravlinnia rozvytkom sotsialno-ekonomichnych system_Ch 2_ 2024_631-632.pdf | 229.79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.