Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51303
Назва: | Еволюція та чинники харчування туристів |
Автори: | Яцун, Л. М. Румянцева, Н. |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Харків |
Бібліографічний опис: | Яцун Л. М., Румянцева Н. Еволюція та чинники харкування туристів. Управління розвитком соціально-економічних систем: матеріали VIII Міжнародної науково-практичної конференції (м. Харків, 21-22 березня 2024 року). Харків: ДБТУ. Ч. 2. 2024. С. 623-625. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51303 |
Розташовується у зібраннях: | Управління розвитком соціально-економічних систем |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Upravlinnia rozvytkom sotsialno-ekonomichnych system_Ch 2_ 2024_623-625.pdf | 232.76 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.