Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5121
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Петров, Вадим Миколайович | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-18T10:06:40Z | - |
dc.date.available | 2022-08-18T10:06:40Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Петров В. М. Організація виробництва : методичні рекомендації до самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 051 «Економіка»; Харк. нац. аграр. ун-т.: Харків. 2020. 81 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5121 | - |
dc.description.abstract | Самостійне вивчення навчальної дисципліни «Організація виробництва» сприяє закріпленню, поглибленню та узагальненню знань, одержаних здобувачами першого (бакалаврського) рівня за час навчання та їх застосуванню у процесі комплексного вирішення конкретного фахового завдання. Тематика індивідуальних завдань відповідає цілям і задачам вивчення навчальної дисципліни і тісно пов’язується з практичними потребами спеціальності 051 «Економіка». Подальший розвиток агропромислового комплексу України об’єктивно потребує принципово нового підходу до планування та організації виробництва, більш глибокої його спеціалізації, об’єднання зусиль суб’єктів господарювання у галузі з метою широкого впровадження досягнень науково-технічного прогресу. У сучасних умовах це є надійним шляхом раціонального використання землі, праці, техніки та інших факторів інтенсифікації та прискорення на цій основі зростання обсягів виробництва продукції та підвищення ефективності аграрного виробництва. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНАУ ім. В. В. Докучаєва | uk_UA |
dc.title | Організація виробництва | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
051 Economics Organization 20.pdf | 1.36 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.