Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5086
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПоперечний, А. М.-
dc.contributor.authorЖданов, І. В.-
dc.contributor.authorПопова, С. Ю.-
dc.date.accessioned2022-08-17T19:12:20Z-
dc.date.available2022-08-17T19:12:20Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationПоперечний А. М., Жданов І. В., Попова С. Ю. Сушіння пюре з картопляних відходів із використанням радіаційного теплопідведення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 391-398.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5086-
dc.description.abstractНаведено результати експериментальних досліджень з радіаційного сушіння пюре з картопляних відходів та їх математична обробка.uk_UA
dc.description.abstractIn article results of experimental researches on radiating drying of mashed potatoes waste and their mathematical processing are resulted.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectсушіння пюреuk_UA
dc.subjectкартопляні відходиuk_UA
dc.subjectрадіаційне теплопідведенняuk_UA
dc.titleСушіння пюре з картопляних відходів із використанням радіаційного теплопідведенняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_64.pdf236.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.