Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/50788
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСкуріхіна, Л. А.-
dc.contributor.authorСибірякова, І. Г.-
dc.contributor.authorКочарова, Т. Р.-
dc.date.accessioned2024-04-15T04:42:04Z-
dc.date.available2024-04-15T04:42:04Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationСкуріхіна Л. А., Сибірякова І. Г., Кочарова Т. Р. Практичне застосування СУБД ACCESS у проектуванні м‘ясного цеху. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 4. С. 110-111.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50788-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПрактичне застосування СУБД ACCESS у проектуванні м‘ясного цехуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2011_4_110-111.pdf216.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.