Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/50773
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСірохман, І. В.-
dc.contributor.authorСелютіна, Г. А.-
dc.contributor.authorБілоус, В. І.-
dc.date.accessioned2024-04-12T18:07:27Z-
dc.date.available2024-04-12T18:07:27Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationСірохман І. В., Селютіна Г. А., Білоус В. І. Розробка заходів щодо впровадження системи НАССР при виробництві консервованих огірків. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 103 «Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції». 2010. С. 416-420.uk_UA
dc.identifier.isbn5-7987-0176X-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50773-
dc.description.abstractПроведена ідентифікація небезпечних чинників, які можуть виникнути за рахунок використання рослинної сировини та побудована процесна діаграма з визначенням критичних точок контролю при виробництві консервованих огірків.uk_UA
dc.description.abstractПроведена идентификация опасных факторов, которые могут возникнуть за счет использования растительного сырья и построена процессная диаграмма с определением критических точек контроля при производстве консервированных огурцов.uk_UA
dc.description.abstractIdentification of dangerous factors which can arise at the expense of use of vegetative raw materials is spent and the process diagramme with definition of critical points of the control is constructed by manufacture of tinned cucumbers.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 103-
dc.titleРозробка заходів щодо впровадження системи НАССР при виробництві консервованих огірківuk_UA
dc.title.alternativeРазработка мероприятий по внедрению системы НАССР при производстве консервированных огурцовuk_UA
dc.title.alternativeWorking out of actions for system NASSR introduction by manufacture of tinnad cucumbersuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск103: Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_103_2010_63.pdf287.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.