Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50724
Title: Глютоніми у складі українських паремій: семасіологічний аспект
Authors: Руденко, С. М.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Руденко С. М. Глютоніми у складі українських паремій: семасіологічний аспект. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 4. С. 94-95.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50724
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2011_4_94-95.pdf214.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.