Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50724
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Руденко, С. М. | - |
dc.date.accessioned | 2024-04-12T06:03:13Z | - |
dc.date.available | 2024-04-12T06:03:13Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Руденко С. М. Глютоніми у складі українських паремій: семасіологічний аспект. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 4. С. 94-95. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50724 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Глютоніми у складі українських паремій: семасіологічний аспект | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2011_4_94-95.pdf | 214.45 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.