Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50638
Назва: Аналитический обзор состояния продовольственной безопасности и государственного резерва Украины
Інші назви: Аналітичний огляд стану продовольчої безпеки і державного резерву України
State-of-the-art review of the state of food safety and government reserve of Ukraine
Автори: Кириенко, Н. М.
Черепнёв, И. А.
Богомолова, В. П.
Зинченко, А. А.
Василенко, В. А.
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Кириенко Н. М., Черепнёв И. А., Богомолова В. П., Зинченко А. А., Василенко В. А. Аналитический обзор состояния продовольственной безопасности и государственного резерва Украины. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 103 «Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції». 2010. С. 284-299.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 103
Короткий огляд (реферат): Ha основании критериев представленных в отечественных и зарубежных источниках проведён анализ состояния продовольственной безопасности Украины, формирования продовольственного резерва и определены основные факторы влияющие на них.
На підставі критеріїв представлених у вітчизняних і зарубіжних джерелах проведений аналіз стану продовольчої безпеки України, формування продовольчого резерву і визначені основні чинники що впливають на них.
On the basis of criteria presented in domestic and foreign sources the conducted analysis of the state of food safety of Ukraine, forming of food reserve, and basic factors are certain that influence on them.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50638
ISBN: 5-7987-0176X
Розташовується у зібраннях:Випуск103: Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_103_2010_43.pdf2.3 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.