Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50593
Title: Загальні аспекти формування комунікативної культури на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу
Authors: Приходько, Т. М.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Приходько Т. М. Загальні аспекти формування комунікативної культури на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 4. С. 61-62.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50593
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2011_4_61-62.pdf186.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.