Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50593
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Приходько, Т. М. | - |
dc.date.accessioned | 2024-04-11T08:33:14Z | - |
dc.date.available | 2024-04-11T08:33:14Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Приходько Т. М. Загальні аспекти формування комунікативної культури на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 4. С. 61-62. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50593 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Загальні аспекти формування комунікативної культури на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2011_4_61-62.pdf | 186.36 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.