Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50497
Название: Перспективи використання аеродинамічного нагріву для автоклавної обробки харчової сировини
Другие названия: Перспективы использования аэродинамического нагрева для автоклавной обработки пищевого сырья
Prospects of the use aerodynamic heating for autoclaving of food raw material
Авторы: Цуркан, О. В.
Міщук, Т. О.
Дата публикации: 2010
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Цуркан О. В., Міщук Т. О. Перспективи використання аеродинамічного нагріву для автоклавної обробки харчової сировини. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 103 «Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції». 2010. С. 136-142.
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 103
Краткий осмотр (реферат): Проведено аналіз існуючого обладнання аеродинамічного нагріву та варіанти його використання у технологічних процесах різних галузей промисловості. Розглянуто можливості використання рециркуляційного аеродинамічного нагріву для автоклавної обробки харчової сировини з метою забезпечення енергозбереження та зменшення витрат на допоміжне обладнання.
Проведен анализ существующего оборудования аэродинамического нагрева и варианты его использования в технологических процессах разных отраслей промышленности. Рассмотрены возможности использования рециркуляционного аэродинамического нагрева для автоклавной обработки пищевого сырья с целью обеспечения энергосбережения и уменьшения расходов на вспомогательное оборудование.
The analysis of existent equipment of the aerodynamic heating and variants of his use in the technological processes of different field of industry was conducted. Possibilities of the use recirculation aerodynamic heating for autoclaving of food raw material with the purpose of providing saving of energy and diminishing of charges on an auxiliary equipment was considered.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50497
ISBN: 5-7987-0176X
Располагается в коллекциях:Випуск103: Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Visnyk_103_2010_18.pdf315.77 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.