Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50298
Название: Про один з експрес-методів визначення якості харчових продуктів
Другие названия: Про один из экспрес-методов определения качества продуктов питания
About one of expres-methods for determining the quality of foodstuff
Авторы: Журенко, Є. В.
Торбієвська, І. В.
Дата публикации: 2010
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Журенко Є. В., Торбієвська І. В. Про один з експрес-методів визначення якості харчових продуктів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 102 «Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України». 2010. С.
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 102
Краткий осмотр (реферат): Подані результати експериментів по виявленню недоброякісності харчових продуктів за допомогою безконтактного експрес-метода. Запропоновані принципи побудови технічних засобів для його реалізації.
Приведены результаты экспериментов по выявлению недоброкачественности продуктов питания с помощью бесконтактного экспресс-метода. Предложены принципы построения технических средств для его реализации.
The results of experiments on the poor quality of food products with contactless express method. The principles of construction of means for its implementation.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50298
ISBN: 5-7987-0176X
Располагается в коллекциях:Випуск102: Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Visnyk_102_2010_30.pdf219.91 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.