Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50298
Title: Про один з експрес-методів визначення якості харчових продуктів
Other Titles: Про один из экспрес-методов определения качества продуктов питания
About one of expres-methods for determining the quality of foodstuff
Authors: Журенко, Є. В.
Торбієвська, І. В.
Issue Date: 2010
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Журенко Є. В., Торбієвська І. В. Про один з експрес-методів визначення якості харчових продуктів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 102 «Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України». 2010. С.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 102
Abstract: Подані результати експериментів по виявленню недоброякісності харчових продуктів за допомогою безконтактного експрес-метода. Запропоновані принципи побудови технічних засобів для його реалізації.
Приведены результаты экспериментов по выявлению недоброкачественности продуктов питания с помощью бесконтактного экспресс-метода. Предложены принципы построения технических средств для его реализации.
The results of experiments on the poor quality of food products with contactless express method. The principles of construction of means for its implementation.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50298
ISBN: 5-7987-0176X
Appears in Collections:Випуск102: Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_102_2010_30.pdf219.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.